Διαθέτουμε γύρη και βασιλικό πολτό παραγωγής μας

Διαθέτουμε γύρη και βασιλικό πολτό παραγωγής μας σε τιμές χονδρικής για συναδέλφους .
Μπορείτε να τα παραλάβετε απο την έδρα μας η μπορούμε να στείλουμε στις περισσότερες πόλεις σε μερικές ώρες σε δέμα απο φελιζόλ και παγοκύστη με γεν. ταχυδρομική .
Βρισκόμαστε στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής
email: antonas83@gmail.com
τηλ 6947008837 - Χρήστος Αντωνάς
τηλ 6947266477 - Γιώργος Αντωνάς

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ακατάλληλο ξύλο για κυψέλες

Πριν από περίπου μια 10ετια που ξεκίνησε το πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών , αλλα και απο το μεγάλο ενδιαφέρον για την μελισσοκομία απο πολλούς , εκτόξευσαν την ζήτηση για κυψέλες και τις πωλήσεις τους στα υψη .


 σταδιακά  η ποιότητα της κατασκευής βελτιώθηκε με διάφορα νέα μέσα και εργαλεία αλλά , η ποιότητα των υλικών πάτωσε κυριολεκτικά .
 πόσοι την πάτησαν με το δήθεν κόντρα πλακέ ''θαλάσης'' (κινεζικο) αλλά και με ξυλεία ελάτης που ειναι πανάλαφρη , χειρότερη σε αντοχές απο την λεύκα .
Αναμμένα σανίδια που φουσκώνουν απο υγρασία σαν σφουγγάρια και σαπίζουν σε 2-3 χρόνια προέλευσης Τσεχίας ,Ρωσιας ,Ρουμανιας κτλ. 
 Οι κυψέλες σύντομα γίνονται ακατάλληλες για νομαδική μελισσοκομία γιατι δεν παίρνουν επισκευή . οταν το σκάσιμο δεν εχει σάπισμα τοτε μπαλώνεται αλλά το σαπισμα δεν παιρνει επισκευή .
Ετσι λοιπον βλέπουμε κυψέλες 2-3 χρόνων με προβλήματα υγρασίας και σαπίσματα που δεν εχουμε ξαναδεί. ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ενω πάντα είχαμε δεδομένο το κάτω μέρος , αλλά και όροφοι που βρίσκονται μεγάλο διάστημα στην αποθήκη και δεν ακουμπάνε στην γη .

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο την τιμή τουλάχιστον απο τον κατασκευαστή που αγοράζουμε εμείς , πολυ καλή εξηπηρέτηση , ωραία κατασκευή ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΎΛΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . δεν κάνει για εξωτερική χρήση .Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι απλά ένα μικρό ποσοστό και να έτυχε σε εμένα γιατι έχουμε επενδύσει περίπου 400 κυψέλες απο τον ίδιο , και δυστιχως θα χρειαστούν αντικατάσταση οι νέες κυψέλες και οχι οι 10ετίας που ειχαμε δυστυχώς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου